Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Seyhan, personeline de “Gözü” gibi bakıyor!

Seyhan, personeline de “Gözü” gibi bakıyor!

Seyhan, personeline de “Gözü” gibi bakıyor!

Seyhan Belediyesi, personelinin daha verimli çalismasina katki sunmak amaciyla egitim seminerlerinin yani sira periyodik olarak gerçeklestirdigi saglik taramalarini “Göz Sagligi” taramasiyla sürdürdü.

SEYHAN’DA VERIMLI HIZMET IÇIN “ÖNCE SAGLIK”

 

Seyhanliya daha iyi hizmet sunulabilmesi için “Önce saglik” parolasiyla personelini bilgilendiren Seyhan Belediyesi, Saglik taramalarina Göz sagligi taramasiyla devam etti. Personelin göz tansiyonu, kuruluk, göz-gözlük numarasi uyumu kontrol edildi. Rahatsizlik tespitleri personele aktarilarak bilgilendirme yapildi. Ayrica mevsimsel ve mevsim geçislerinde yasanabilecek olumsuzluklar hakkinda bilgi paylasimi yapildi.

 

PERSONELDEN BASKAN AKAY’A TESEKKÜR

 Çukurova Göz Hastanesi tarafindan gerçeklestirilen tarama islemi Hastane doktorlarindan Celal Türen tarafindan takip edildi. Dr Türen, yapilan tetkiklerle ilgili personele bilgi aktardi.  Seyhan Belediyesi personeli, genel göz taramasi nedeniyle Baskan Akif Kemal Akay’a tesekkür etti. Seyhan Belediyesinin personele yönelik saglik bilgilendirme ve genel saglik taramalari ilerleyen süreçte de periyodik olarak devam edecek. 



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli